De Wadden in vogelvlucht

Ramon van Huffelen behoort tot de geselecteerde groep van 13 schrijvers die een kort verhaal voor de verhalenbundel De Wadden in vogelvlucht mogen schrijven. In de serie Eilandverhalen is dit de derde bundel, die net als de voorgaande jaren als thema de Wadden(eilanden) hebben. De serie is een initiatief van bestsellerauteur Marelle Boersma (oprichter van de Online Schrijfschool en schrijver van de populaire Vertrekthrillers). Van elk verkocht exemplaar (€ 14,95) wordt 1 euro gedoneerd aan een goed doel dat een relatie heeft met de Wadden en de natuur, bij deze bundel is dat de Stichting Texel Vogeleiland.

De schrijvers, van wie velen al één of meerdere boeken en verhalen hebben gepubliceerd, kwamen in juni 2021 bijeen op Texel om research te doen en te schrijven aan hun korte verhalen. Een inspirerende midweek, waarbij veel werd gespard over elkaars verhalen en de techniek van het korte verhaal aan de orde kwam. De titel van Ramons bijdrage aan de bundel is ‘Het litteken’. Een verhaal dat kort na de Tweede Wereldoorlog oorlog speelt. Meer weten over hoe zijn verhaal tot stand kwam? Klik hier

De officiële presentatie van de bundel is op zaterdag 27 november 2021. Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij, waar het nu al beschikbaar is als pre-order. Een gesigneerd exemplaar is te reserveren via het mailadres van Ramon van Huffelen: info@ramonvanhuffelen.nl of via het bestelformulier op deze site.
De twee andere titels in de serie Eilandverhalen zijn Paal 15 (2018) en Aangespoelde verhalen (2019).
Like onze facebookpagina De Wadden in vogelvlucht